Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Lauktuvės Komplektas Kawasaki Z900 Motociklo Kėbulo ABS Plastiko, Anglies Spalva Z900 2017 m. 2018 m. 2019 m. Padidinti

Lauktuvės Komplektas Kawasaki Z900 Motociklo Kėbulo ABS Plastiko, Anglies Spalva Z900 2017 m. 2018 m. 2019 m.

€496.63

Nauja prekė

Liejimo Injekcijos
Įmontuoti 2 Už Z900 2017
Įmontuoti 1 Už Z900
Kilmės KN(Kilmės)
Motociklams Padaryti Kawasaki
Dažytos Taip
Medžiagos Tipas ABS Plastiko
Įmontuoti 4 Už Z900 2019
Įmontuoti Už kawasaki
Įmontuoti 3 Už Z900 2018

Motociklo Lauktuvės Rinkinys

Įmontuoti : Už Kawasaki Z900 2017-2019

Funkcija

1, Dažytos 100% naujas ABS plastiko lauktuvės rinkinys . 2, Pelėsiai: Įpurškimo pelėsių, tinka motociklo 96%-99% 3,, Tai lauktuvės rinkinys yra antrinėje rinkoje lauktuvės pagaminti Kinijoje(Ne OEM arba originalios).Aukštos kokybės dažų darbą su 3 sluoksnių aišku, kailis apsaugoti dažų . 4, Įrengimas:iš Anksto Išgręžtas Tikslumo,Profesionalų montavimą rekomenduojama. 5, Spalva: reklamuojama nuotrauka tik parodo, dažų sistemos, prašome patikrinti dar kartą elemento pavadinimą prieš pateikdami užsakymą.

Paketas apima

kaip vaizdas rodomas

PASTABOS:

Produktų neapima muitų mokesčių, jeigu taip atsitinka, pirkėjas turi mokėti pats, jeigu jūs nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų.Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys, pirkėjų turi įvykdyti savo prievolės sumokėti mokesčių ir muitinės formalumus.

DUK:

1.Norėčiau kad dizainas, kad yra ne įtraukti į svetainę, aš galiu, kad ji?

Taip, jokių problemų ne visi.Mūsų Purvasargiai mes specializuojamės užsakymą užsakymus.Spustelėkite "Susisiekite su Mumis" tab viršuje svetainėje ir susisiekti su mumis apie savo dizainą, galite atsiųsti mums nuotrauką ir mes jums dirbti su jumis, norėdami gauti ji padaryta.Kai pasirinktinį dizainą gali patirti nedidelį papildomą mokestį.

2.Kai kurios lauktuvės rinkiniai neturite logotipai, kad aš noriu apie juos, tai galima pridėti įvairių logotipų rinkinys?

Žinoma, jei matote rinkinys, kuris jums patinka, bet noriu pridėti įvairių logotipų, ar net pašalinti kai kurie logotipai, susisiekite su mumis naudodami "Susisiekite su Mumis" tab viršuje svetainėje su nuoroda į produktą, kurį, kaip ir aprašymas, logotipai, kad jūs arba norite pridėti arba pašalinti, ir mes bus labiau jas laimingas, siekiant padėti jums.

3.Kai gausiu purvasargiai?

Gamybos mūsų rinkiniai trunka apie 15-20 darbo dienų, priklausomai nuo sudėtingumo, projekto, kai vežamos iš rinkinio, tada gali imtis 7-13 dienomis turi būti pristatytas.Pasitiki mumis, jo verta laukti.

4.Aš galiu, kad vieną purvasargiai mano dviratį?

Susisiekti Su Mumis.Mums bus daugiau nei laimingi galėdami parašyti citata dalių, kad jums reikia, dažytos arba unpainted.Tačiau mes negalime garantuoti, kad spalvos atitiktų 100%.

5. Kodėl aš negavo atnaujinimo dėl mano naujausi kad?

Paprastai tai yra, nes jūsų lauktuvės rinkinys yra vis dar gamybos, yra du laikai, kai mes susisieks su jumis.Vieną kartą, kai jūsų lauktuvės rinkinys iš pradžių užsisakyti ir mes atsiųsime jums patvirtinimą apie jūsų užsakymą, antra, kai mes atsiųsime jums nuotraukų rinkinį, kol mes laivas jį.Įsitikinkite, kad būtų galima visapusiškai metu patariama gamybos lauktuvės rinkinys.

6. Ką turėčiau daryti, jei lauktuvės buvo klausimas ne įtaisyti?

Jei gausite rinkinį ir yra klausimai, kaip antai dažų ar ne įtaisyti, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis ir mums bus daugiau nei laimingi galėdami padėti pakeisti dalis.

Klientų Aptarnavimas

1.Išankstinio pardavimo paslauga: klausimų apie produktus ir paslaugas, bus atsakyta į mūsų specialistai. 2.Po pardavimo serveice: (1) Mes turime specialus personalas sekti logistikos informacija apie kiekvienos prekės ir išspręsti problemas, kurios gali kilti tarptautinius logistikos ir transportavimo laiku. (2) Po to, kai gaunate prekes, jei yra bet koks įrenginys, problemų, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo specialistai, padėsime įdiegti.

Žymos: kawasaki z1000, anglies rsv4, kawasaki mulas, ninja zx6r 07 08, audrius, gaubtas motociklo, z900, anglies pluošto z900, kawasaki z900, išmetamųjų kawasaki z900 2017.

Parašyti atsiliepimą

Lauktuvės Komplektas Kawasaki Z900 Motociklo Kėbulo ABS Plastiko, Anglies Spalva Z900 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Lauktuvės Komplektas Kawasaki Z900 Motociklo Kėbulo ABS Plastiko, Anglies Spalva Z900 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Panašūs produktai