Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Mini Piršto Pulse Oximeter Įkrovimo Kraujo Deguonies Širdies ritmo Monitorius OLED Oximetro De Dedo SpO2 Pulsioximetro Padidinti

Mini Piršto Pulse Oximeter Įkrovimo Kraujo Deguonies Širdies ritmo Monitorius OLED Oximetro De Dedo SpO2 Pulsioximetro

€15.84

-45 %

€29.33

Nauja prekė

Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Prašymas Pirštas
Modelio Numeris Įkrovimo Kraujo Deguonies Širdies Ritmo Matuoklis
Dydis Portable Finger Oxymeter
Kilmės Žemyninė Kinija

Savybės:

1.Produkto priima dviejų spalvų OLED ekranas gali rodyti šešių skirtingų ekrano režimą 2.Žemos energijos sąnaudos, nuolat dirbti daugiau kaip šešias valandas su onerechargeable ličio baterija 3.Baterija indikatorius 4.Prietaisas automatiškai išjungti per 8 sekundes, jei nėra nė piršto signalas. 5.Mažos apimties, šviesos svorio, ir patogu nešiotis

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Deguonies prisotinimo žmogaus normalaus arterinio kraujo yra 98%.Jei jis yra mažesnis nei 94%, tai yra laikoma nepakankama deguonies.Be to, normalus žmonių impulsų dažnis ir širdies ritmas yra tas pats.Paprastai tarp 60-90 kartų per minutę.Tačiau, jeigu fizinio krūvio ir streso, širdies gali padidėti.

Pakuotės Turinys:

1 x Piršto Oximeter 1 x Lanyard1 x tipo c kabelis 1 x Vidinė ličio baterija 1 x anglų vartotojo vadovas 1 x Retailed Dėžutę

Dažnai Perkamos Kartu:

Oximeter Produkto Detalę:

Techniniai duomenys:

- SpO2 Matavimo diapazonas: 70~100% Skiriamoji geba: ±1% Tikslumu: ±2% (70%~99%), nepatikslinta (

Grįžti Politikos Informacija:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų arba pakeisti elementą jums. 3. Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Rimassukarevicius.lt!

Atsiliepimų:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: sannuo cukraus kiekis kraujyje stebėti, deguonies portabl, stebėti mažus, piršto, boxym oximeter, deguonies matuoklis, wego širdies ritmo monitorius, stebėti vnt, oximet, contec ekg.

Parašyti atsiliepimą

Mini Piršto Pulse Oximeter Įkrovimo Kraujo Deguonies Širdies ritmo Monitorius OLED Oximetro De Dedo SpO2 Pulsioximetro

Mini Piršto Pulse Oximeter Įkrovimo Kraujo Deguonies Širdies ritmo Monitorius OLED Oximetro De Dedo SpO2 Pulsioximetro