Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Dernord triclamp 4 Padidinti

Dernord triclamp 4" 3 Segmento Nerūdijančio Plieno 304 Tri Apkabos, Dobilų namų alaus Tri Dobilų Suderinama tri apkabos, sanitarinių

€14.48

Nauja prekė

Tipas Sąjungos
Technics Liejimo
Medžiaga Nerūdijančio Plieno SUS304
Produkto pavadinimas tri dobilai
Modelio Numeris ST-20045
Jungtis Flanšas
Dydis 4 inch
pagrindinė kodas ROUND
Prekės Pavadinimas DERNORD

Dernord 4 Colių Trijų Segmentų Sanitarijos, Apkabos, Nerūdijančio Plieno 304 Tri Apkabos, Dobilai

Aprašymas:

Vamzdis OT: 4 Colių, Flanšo Dydis: 119MM, Telpa 4 Colių Tri-clamp 600 PSI) esant 70 laipsnių F (sparnas veržle užveržti 25" lbs sukimo momentą) užkirsti Kelią rūdžių procesus ir visam kūnui,Pagamintas iš nerūdijančio plieno 304,Didesnis atsparumas korozijai nei 302 kokybės nerūdijančio plieno, Tinka visų kitų homebrew dalykų, santechnikos jungiamosios detalės Lengvai užspauskite nykščiu varžtas

Nuotraukos:

Žmonės, Kurie mano, kad Tai taip pat Patinka:

Pristatymas:

1. Mes tik laivas elementą prie specifinių ir patvirtino, adresas pateiktus klientų užsakymus.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, pirkimo rungtynes adresas norite mums laivas.

2. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas gavus apmokėjimą (Išskyrus Savaitgalį ir Švenčių dienomis),

3. Mes siūlome sekimo numerį (kurjerių numeris), kad jūsų tikrinimas, tokiu būdu, jūs žinosite, į procesą savo sklypo.

4. Jūsų prekės bus ženklas, pagal jo vertę.Mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčių, muitų, mokesčių ar muitų nedelsiant.Pirkėjas negali reikalauti atšaukti aukciono arba prašyti grąžinamosios išmokos pagal šią situaciją.Prašome patikrinti su savo vietos vmi IKI pasiūlymų.Tačiau dauguma mūsų daiktų, gali pasiekti, kad pirkėjai be jokių mokesčių.

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija:

Kaip mes pažadėjo, jei yra kokių nors pakenkti ar sunaikinti, kai gauna savo daiktus, mes išsiųsti naują ar grąžinimo, kaip jums patinka.Bet iki to, mums reikia, kad jūs su mumis bendradarbiauti, imtis nuotraukas, kai jūs jį gauti, tada pateikite mums įrodymų.Visiškai tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimai:

1. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu jūsų patogumui.

2. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Žymos: vario tri apkabos, jungė, dernord šildytuvas, nerūdijančio triclamp, 304 nerūdijančio plieno, 2 gnybtas, tri-clamp vyrų adapteris, tri-clamp 7, santechnikos vamzdis, 2 triclamp, nerūdijančio plieno triclamp.

Parašyti atsiliepimą

Dernord triclamp 4

Dernord triclamp 4" 3 Segmento Nerūdijančio Plieno 304 Tri Apkabos, Dobilų namų alaus Tri Dobilų Suderinama tri apkabos, sanitarinių

Panašūs produktai