Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! GBKOF E27 Belaidžio Padidinti

GBKOF E27 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis+12W RGB Lemputės, LED Lempos, 110V, 220V Smart Led Šviesos, Muzikos Grotuvas, Garso sistema su Nuotolinio valdymo pultelis

€7.20

-40 %

€12.00

Nauja prekė

Šviesos Srautas 500 - 999 Liumenų
rgb led lemputės E27 rgb led lemputės
led lamada LED Lempos
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Galios Tolerancija 1%
Elemento Tipas LED Lemputės
Spalvos Temperatūra Gamta Baltieji(3500-5500K)
atostogų rgb led lemputės atostogų apšvietimas rgb led lemputė Kalėdų dekoravimo
Spindulio Kampas(°) 180°
Prekės Pavadinimas GBKOF
Ilgis 140mm
rgb led prožektorius stebuklinga rgb šviesos
LED Šviesos Vietoje rgb led šviesos vietoje
LED Lustas Modelis SMD5050
Įtampa 110-240V
Galia 12W
LED Lustas gamintojas Kry
Šviesos Spalva Spalvinga RGB
Pagrindo Tipas E27
Formos atostogų lemputė
Vidutinė trukmė (val.) >50000
Proga Gyvenamasis Kambarys
RGB Akiratyje 16 keičiama spalvų
Sertifikavimo ce

Komplektą Sudaro: 1pcs x "Bluetooth" Muzikos lemputė 1pcs x 24Keys nuotolinio valdymo pultelis (CR2025 baterijos nėra įtrauktas) techniniai duomenys: Pavadinimas: LED RGB lempa Bazė:E27 Spalvos: 16 Spalvų RGB Keitimas Įėjimas: AC85V-265V įtampa: 100-240V/50Hz-60Hz Led galia:7W Garsiakalbio galia:3W rms Bendra galia:12W rms Nuotolinio valdymo pultelis: Valdymo režimas:24 Klavišai ir SPINDULIŲ nuotolinio valdymo pultas (Baterija neįeina) Režimas:Blykstė.blykstės.išnyks.sklandžiai Valdytojas darbinis atstumas: ≤10 M veiksmus, naudoti šią muzikos led lemputė: 1:Appliced šios lemputės į E27 bazė,ir tada elektros lemputės, 2:lemputė dega,tada galite naudoti nuotolinio valdymo pultą, reguliuoti šviesos spalva. 3: Įjunkite jūs blueteeth įrenginio (telefono ir kt.), ieškoti ir prisijungti prie lemputė 4:Prijungtas sėkmingai,dabar galite klausytis muzikos jūsų nuorodą whith lemputės Produktas Pastabos: 1:patikrinkite, ar įtampa pirmą (tai yra 110V-240V) 2: prašome patikrinti produkto specifikacijos atsargiai, prieš užsakant, siekiant užtikrinti tinkamą tinka 3: nereikia ardyti, bet lemputes sau 4:būtinaisumažinti maitinimą prieš diegdami išvengti presonal sužalojimo 5:lemputė gali būti išjungtas, kad nuotolinio valdymo, ir jūs vis dar galite naudoti kaip garsiakalbį 6: Vienas nuotolinio valdymo pultelis gali valdyti kelių lemputes (šviesą),bet viena lemputė gali būti jungiamas tik į vieną "Bluetooth" įrenginį (garsas).GBKOF E27 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis+12W RGB Lemputės, LED Lempos, 110V, 220V Smart Led Šviesos, Muzikos Grotuvas, Garso sistema su Nuotolinio Valdymo

Pastaba: 1. Kai žaidi muzikos ir paspauskite "FLASH" mygtuką, lemputė rodo, mirksėjimo funkcija.Jei neturite flash greitai, galite paspausti "IŠNYKS" mygtuką,arba BLYKSTĖS mygtukas .Lėtai pakeisti spalvą 2. Prašome Nereikia įdiegti lemputes, drėgnoje aplinkoje.Prašome leisti 1cm paklaida dėl rankinis matavimas

Naudojimas:

Namai,Viešbučiai, klubai, prekybos centrai,Architektūros dekoratyvinis,Boutique atmosferą,Apšvietimas emporiums, posėdžių kambarys, gamyklos, šviesdėžės,Apšvietimas, paslėptas apšvietimas, kanalo laišką apšvietimas

Shenzhen DaYang foto elektros Co. , Ltd " yra profesionali kompanija.

Galime pagaminti ir parduoti aukštos kokybės LED žibintai.Mūsų paslaugos yra puikus, ir darbo, todėl klientams nemokamai sandorį, ir jaučiasi patenkinti ir patogiai.

Produktai yra visi aptiko prieš paliekant kompanija, mes turime CE, ROHS, SGS sertifikatus.Be to, mes turime ISO9001:2008 sertifikavimo sėkmingai.

Kvalifikacijos Autentifikavimo:

1. Visi sugedę daiktai turi 1 metai 's garantija ir priedais, tik turi 3 mėnesių garantija.

2. Visi sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžinti pinigus, garantijos laikotarpiu.Jei įmanoma, prašome pack tai originali dėžutė.

3. Mes negalime remontuoti ir pakeisti elementus, kurie yra pažeisti žmonės, o garantinis laikotarpis yra pasibaigęs.

Jei jums jaustis patenkintas, palikite 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų , tai labai svarbu mums.Ačiū labai!

Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne palikti neutralią & neigiamų atsiliepimų.

Mes susidoroti su problemomis, kurias ne vieną kartą, ir kad jūsų sandoris visiškai, laisvės ir laimės, geriausi linkėjimai .

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

A:kaina visada yra pigiausias mūsų parduotuvėje.Ir jei jūsų užsakymų daugiau nei 10 rinkinį (iš Viso kiekis vieną užsakymą), prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, Gal mes galime sutaupyti siuntimo išlaidas jums.

Žinoma, mes galime pasiūlyti daugiau nuolaidų už didelį užsakymą.

Prašome atlikite žemiau metodas:

1. Padaryti užsakymą pirma, nereikia už jį mokėti ne vieną kartą.

2. Palikite mums žinutę apie užsakymo suma ir pristatymo būdą.

3. Mes pasikeis kaina per 24 valandos.

4. Siųsti mokėjimą.

Q: Ką aš galiu padaryti, kai laiko praėjo dar negavau sklypas?

A: Tai situacija visada nutiko.

Kai jums rasti savo sklypo stebėjimo informaciją matyti kairėje Kinijos žemyninės dalies arba Honkongo ir jokios informacijos dėl savo vietos pašto interneto svetainėje, į jūsų sklype dabar yra kelyje į savo šalį, arba atvyko į savo šalį.

Bet todėl, kad jums vietos post office yra pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su tiek daug sklypų, prašome būti kantriems laukti.

Kai gavimo laikas, daugiau kaip 10 dienų paliko, o jūs vis dar negavo sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti gavimo laikas jums ,pabandykite padėti jums rasti priežasčių atidėti ir pabandyti išspręsti.

Mes jums žinoti, kuo mes gauti bet naujienos.

Žymos: ventiliatorius rgb, 140mm ventiliatorius, radijo retro usb, 140 mm ventiliatorius filtras, "smart led juostelės žibintai, walmart, nustatyti, led juostelės žibintai, led nustatyti juostelės, 18650 radijas, led juostelės žibintai, stabdžiai, led rgb juostos.

Parašyti atsiliepimą

GBKOF E27 Belaidžio

GBKOF E27 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis+12W RGB Lemputės, LED Lempos, 110V, 220V Smart Led Šviesos, Muzikos Grotuvas, Garso sistema su Nuotolinio valdymo pultelis

Panašūs produktai