Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Lengvas Praktinių Nerūdijančio Plieno Žolės Rooter Weeder Daržo Ravėjimas Įrankis Su neslidžia Rankena Ravėjimas Sodo Priežiūros Reikmenys Padidinti

Lengvas Praktinių Nerūdijančio Plieno Žolės Rooter Weeder Daržo Ravėjimas Įrankis Su neslidžia Rankena Ravėjimas Sodo Priežiūros Reikmenys

€5.87

-31 %

€8.63

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Aleekit
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Lengvas Praktinių Nerūdijančio Plieno Žolės Rooter Weeder Daržo Ravėjimas Įrankis Su neslidžia Rankena Ravėjimas Sodo Priežiūros Reikmenys pastabos 1 Pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Ravėjimas nebėra skausmo su įrankis, kuris yra skirtas ravėjimas.Sverto metalo bazės daro tai labai produktyvus vejos ravėjimas įrankis rinkoje.

2. Mūsų kompaktiškas ravėjimas įrankis, funkcijas, lenktas, skolinto kapitalo bazę, kuri sėdi ant žemės, o jūs kampas tvirtas šakutes į gruntą kasti aplink šaknų bazę.Naudoti šakutė tada smalsauti, šaknų ir stiebo ir atlaisvinkite dirvožemio ištraukti piktžolių.

3. Geriausia, vejos ir sodo priežiūros, puikus ravėjimas.

4. Giliai V nosies dizainas: Šį weeder gali kasti giliau ir pašalinti giliausias šaknis todėl, kad žolė neauga atgal.

5. Rūdžių įrodymas nerūdijančio plieno medžiaga, kieta, druable.Labai didelis ergonomiškas neslidžia rankena, mažesnis nuovargis.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: sodo vertus weeder

Medžiaga: A: nerūdijančio plieno, plastiko, B: nerūdijančio plieno, medienos

Dydis: kaip paveikslėlyje parodyta

Komplektą Sudaro:

1 x sodo vertus weeder

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: cheerlead, extractor piktžolių, sodo įrankis piktžolių, sodo weeder, weeder, sumalkite tabako, vamzdis rickas, Root, supjaustyti root, rožinė tabako.

Parašyti atsiliepimą

Lengvas Praktinių Nerūdijančio Plieno Žolės Rooter Weeder Daržo Ravėjimas Įrankis Su neslidžia Rankena Ravėjimas Sodo Priežiūros Reikmenys

Lengvas Praktinių Nerūdijančio Plieno Žolės Rooter Weeder Daržo Ravėjimas Įrankis Su neslidžia Rankena Ravėjimas Sodo Priežiūros Reikmenys

Panašūs produktai