Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! XILETU XJ-10 Aliuminio Metalo Telefono Laikiklis Klipas Kalno Skylė Bubble Level Padidinti

XILETU XJ-10 Aliuminio Metalo Telefono Laikiklis Klipas Kalno Skylė Bubble Level "iphone", "Samsung" Xiaomi "Huawei" išmaniųjų telefonų Trikojis Stovas

€8.48

-19 %

€10.60

Nauja prekė

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas XILETU
Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris XJ10
Svoris (g) 65g
Naudoti Veidrodžio Sistema, Vaizdo Kameros
Tipas Mini Trikojis / Lengvas
Kilmės KN(Kilmės)

Specifikacijos

Gamintojas:XILETU Modelis:XJ-10 Telefonas Clip Medžiaga:Aliuminio Lydinys Svoris:65g Teleskopinis Ilgis:5.6~9.5 cm(2.2~3.74 colių)

VISOS METALO KONSTRUKCIJOS

Aukštos kokybės ir saugumo Telefonas trikojo stovo adapteris.Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir nerūdijančio plieno, kuris yra labai patvarus ir nešiojamų.

LENGVA NAUDOTI

Lengva įdiegti bet kurį išmanųjį telefoną ant trikojo, be įrankių.Standartinis 1/4" sriegio varžtą, kad ji naudinga universalus telefono trikojo stovo adapteris.

GUMOS PAGALVĖLĖS

Telefonas yra gerai apsaugoti gumos pagalvėlės ir nieko kontaktai jūsų telefono ekraną.Stovai ant bet kokio standartinio trikojo (1/4-20)

UNIVERSALUS SUDERINAMA

Telefonas gnybtas Tinka visų išmanųjį telefoną iš 5.6~9.5 cm(2.2~3.74 colių) pločio, su arba be byla: Suderinama su "Apple ""iPhone" 7 Plius 6s Plius ir 6S Plius, Samsung Galary S7 J7, "HUAWEI" P9 Plius,KOLEGA R9s HTC One X", "Google" Nexus ,Sony Xperia Z ir daugeliui kitų markių ir modelių.

XS-20 MiNi stalinis trikojis Funkcija: XS-20 amin medžiaga yra aukštos kokybės ABS ir aliuminio lydinys,Daugiau nešiojamų ir stabilus.Taikomos Skaitmeninio fotoaparato,Mirrorless kamera,išmanusis telefonas.

Žymos: trikojo, arca šveicarijos, automobilių iphone trikojo, fotoaparato trikojo, mount smartfon trikojo, garbė, trikojis velbon, bazinė monopodzie, telefono trikojo, mobiliųjų lentelė trikojo.

Parašyti atsiliepimą

XILETU XJ-10 Aliuminio Metalo Telefono Laikiklis Klipas Kalno Skylė Bubble Level

XILETU XJ-10 Aliuminio Metalo Telefono Laikiklis Klipas Kalno Skylė Bubble Level "iphone", "Samsung" Xiaomi "Huawei" išmaniųjų telefonų Trikojis Stovas

Panašūs produktai