Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! David Shannon 6 Stilius Ne Deividas, David Gauna į Bėdą, Dovydas Eina į Mokyklą Pažinimo anglų Knygelių Vaikams Istoriją Padidinti

David Shannon 6 Stilius Ne Deividas, David Gauna į Bėdą, Dovydas Eina į Mokyklą Pažinimo anglų Knygelių Vaikams Istoriją

€5.50

-5 %

€5.79

Nauja prekė

Anglų Paveikslėlių Knygą Vaikams Vaikų Istorijų Knyga
Prekės Pavadinimas LAIMINGA BEŽDŽIONĖ
Amžius > 3 metų
montessori žaislai švietimo žaislai
Dovanos kūdikių Pažintinės Paveikslėlių Knygą
Modelio Numeris BK003
Medžiaga Popierius
Anglų Istorijų Knyga Vaikams Vaikai Kortelės Knygos
Stilius 2 Dovydas Eina į Mokyklą
Stilius 3 David Gauna į Bėdų
kalbų mokymosi žaislai žaislai vaikams
Stilius 1 Ne, Dovydas!
Kilmės KN(Kilmės)
Mokytis anglų kalbos vaikams kortelės knyga vaikų žaislai lietuvių švietimo

Klasifikacija Aprašymas

Stilius 1: Ne, Dovydas!

Kai David Shannon buvo penkeri metai, jis parašė ir iliustravo savo pirmąją knygą.Kiekviename puslapyje buvo šie žodžiai: NE, DOVYDAS!......o nuotrauka David darai tai, ką jis neturėjo to daryti.

Dabar Davidas yra visi užaugo.Tačiau kai kurie dalykai niekada nesikeičia......

Per penkiolika metų nuo jos pirminio paskelbimo, NE DAVIDO!lieka amžinas namų mėgstamą, džiugina vaikams, tėvams, mokytojams ir tiek.Davidas yra mylimas herojus, kurio nepabūgęs gera nuotaika, išdykęs šypsena, ir juokas-paskatinti maivymasis, pabrėžiama, kad meilė, tėvai turi savo vaikus--net tada, kai jie elgiasi blogai.

Stiliaus 2: David Gauna į Bėdų

"Kai Davidas gauna į bėdą, jis visada sako..." NE!Tai ne mano kaltė!Aš nenorėjau!Tai buvo nelaimingas atsitikimas!'" Nesvarbu, kokia situacija, David ' s got geras pasiteisinimas.Ir nesvarbu, ką jis padarė, "negerai" tai tikrai niekada savo kaltės.

Netrukus, nors, Deividas supranta, kad pasiteisinimų, verčia jį jaustis blogai, ir sakydamas, kad jis atsiprašome, leidžia jam jaustis geriau.Dar kartą, David Shannon linksmina mus su jaunų Dovydo išdykęs maivymasis ir linksmas istorija, kuri įsitikinkite, kad palikti vaikai (ir tėvai), o juokiasi.

Stilius 3: Dovydas Eina Į Mokyklą

Dovydo mokytojas turi savo rankose visą.Nuo veikti salių, kramtomoji guma klasė, Dovydo didelės energijos maivymasis, užpildyti kiekvienas schoolday su bėda -- ir yra tikri, kad šypsena, kad net geriausiai bahaved skaitytojas.

Žymos: bebe atgimsta 42cm, anglų kalba meilė, anglų korano knygos, knygos anglų kalba, knygos istorija, komiksų knygų anglų kalba, lb saldainiai, sužinokite anglų, knygos anglų kalba, kulti molinių.

Parašyti atsiliepimą

David Shannon 6 Stilius Ne Deividas, David Gauna į Bėdą, Dovydas Eina į Mokyklą Pažinimo anglų Knygelių Vaikams Istoriją

David Shannon 6 Stilius Ne Deividas, David Gauna į Bėdą, Dovydas Eina į Mokyklą Pažinimo anglų Knygelių Vaikams Istoriją

Panašūs produktai