Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Klasikinis Lefu vyriški batai aukštos kokybės Veršiuko Odos Rankų darbo prabangos prekės office suknelė vestuvių batai Padidinti

Klasikinis Lefu vyriški batai aukštos kokybės Veršiuko Odos Rankų darbo prabangos prekės office suknelė vestuvių batai

€195.36

-49 %

€383.07

Nauja prekė

Modelio Numeris LF-001
Kokybiškos vadovas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Batai Tipas Pagrindinis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Modelio Tipas dryžuotas
Kilmės KN(Kilmės)
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Padas Medžiaga Natūralios Odos
Batų tipas Vyriški Mokasīni
Uždaryti Tipas Slip-On
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Pamušalas Natūralios Odos
Vidpadžio Medžiaga Visiškai Grūdų Odos
Sezonas Pavasario/Rudens

Atsargumo priemonės:

1:Išvaizda: nėra retušavimas nekilnojamojo kulka, realus dalykas yra gražesnė nei 2 nuotrauka:Dydis: Kinijos 38-48 dydžio, rankinis matavimas, prašome leisti 0-1 cm paklaida 3:Pakuotė: Aukštos klasės prabangus batų dėžės, pakuotės, siekiant užtikrinti, kad batai yra nepažeistas transportavimo metu 4:Prašome pasirinkti dydį pagal ilgį koja, tai bus tikslesnė, prašome ne tiesiogiai pasirinkti dydį pagal dydį savo šalį! ! ! 5:(Nėra tikras Amerikos dydžio), Jis tiesiog yra perskaičiuojami remiantis dydžio mūsų Kinijos batai.Batai pažymėti atitinkamą Kinijos dydį ir snukio ilgį.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome suteikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų batai ir paslaugas. 2. Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų batai arba paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų.mes stengiamės išspręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Grąžinimo ir Keitimo:

1. 100% visų pristatytų prekių kokybiškai ir pagal griežtus egzaminas prieš išsiunčiant.Mes stengiamės, kad avod bet kokybės problemas. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite savo prekę,prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš reture elementus.Pirkėjas turi būti įsitikinęs, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už sugadintą ar prarastą,mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. (Atgal ir transporto išlaidos turėtų imtis pirkėjas)

Žymos: li ning sonic boom, ellegant odos suknelė, rankų darbo batai etninės vyrai, rankų darbo kariniai batai, vyrų batai, kojinės, rankų darbo gamybos batai, "prada" batų, balenciaga batų, kupranugario odos suknelė, dviračių kojų šilčiau.

Parašyti atsiliepimą

Klasikinis Lefu vyriški batai aukštos kokybės Veršiuko Odos Rankų darbo prabangos prekės office suknelė vestuvių batai

Klasikinis Lefu vyriški batai aukštos kokybės Veršiuko Odos Rankų darbo prabangos prekės office suknelė vestuvių batai

Panašūs produktai