Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Padidinti

"Samsung Galaxy Tab" Pro S SM-W707 W703 W700 12" 2vnt/daug Aukšto Aišku, HD Skaidrus Screen Protector filmas

€7.42

Nauja prekė

Savybės Ultra Clear
Medžiaga pet
Kiekis 2 Pakuočių
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė YSE
Suderinamos Prekės Samsung

2vnt/daug Aukšto Aišku, HD Skaidrus Screen Protector filmas "Samsung" Galaxy " Tab "Pro S SM-W707 W703 W700 12"

Aprašymas:

Mūsų ekrano apsaugų yra pagamintas su Aukštos Kokybės, pažangių termo plastiko polimerų (PET), importuotų iš Japonijos.Šių, specialiai apdorotas, filmai, pasiūlyti patvarus ilgalaikę apsaugą be jokių kompromisų administracijos ar matomumas ne visi.Paviršiaus plėvelė yra gydomi atsparus įbrėžimams kietos kailis.Valymo medžiaga yra įtraukta į pašalina smudges, dulkių ir pirštų atspaudai be nepatogus skysčių, ir be braižymo ekrano.Jie yra paprasta naudoti ir nereikalauja nepatogus skysčių.Ten yra nulinis likutis paliko, kai pašalinama ir gali būti lengvai pašalinti bet kada.

Ultra Clear

Crystal Clear apsaugos, kurios nekenkia matomumo skystųjų kristalų (lcd) ekranas. 3 Sluoksniu aukštos kokybės Janpanese PET medžiaga Patvari, ilgaamžė apsauga nuo įbrėžimų, smudges ir įbrėžimai. 98% Aukštas Skaidrumo Lygis Anti-static paviršius sumažina dulkių kiekį ekrane Silikono klijai lakas nepalieka likučių, klijų, kai pašalinama Lazerio cut - pjaustytuose tam, kad tiksliai atitiktų jūsų LCD Ultra plona plėvele, jūs vos pastebėti savo.Paprasta programa, kuri nereikalauja nepatogus skysčių ar klijai.Nuimamas bet kuriuo metu su nuline likučių paliko.

Montavimo Instrukcija:

Išvalyti nuo dulkių ir purvo ant ekrano švaria šluoste arba specialios LCD šlapio audinio. (Dulkių ir purvo, yra priežastys, dėl burbulų, nurodyta ant apsaugos plėvelė) Tiesiog pašalinti etiketę Pažymėtas Nr 1 kartu su nugaros odos toli. (Stenkitės neliesti atgal screen protector po nugaros oda lupasi, ji bus palikti savo pirštų atspaudai ant jo.) suderinti raštas į dešinę, padėtį ekrane, ir pamažu įdiegti screen protector Pašalinti teh ženklu pažymėtas Nr. 2 kartu su priekinės odos toli. (Tol, kol nėra dulkių po visų maži burbuliukai išnyks per 48 valandas)

Kadangi visame Pasaulyje Planšetinį kompiuterį turėti daug skirtingų modelio planšetinį kompiuterį naudoti daug panašių modelio pavadinimas, mes primygtinai rekomenduojame jums patikrinti, išvalyti savo planšetinio kompiuterio modelį prieš, jūs patvirtinate, kad pirkti daiktus.Jūs taip pat galite patikrinti savo planšetinį kompiuterį -> Nustatymas -> Mano prietaisu, Modelio numerį, patikrinti, ką Tablet Modelį jūs naudojate dabar.Mes ne imtis atsakomybės, jei pirkėjas atnešė negerai elementus savo planšetinį kompiuterį

Paketas Apima: Screen Protector, (Pagal kiekį, nurodytą pavadinimas) visi screen protector(s) tik pakuotė viena mažmeninė paketą, Jei jums reikia daugiau mažmeninio paketo, prašome informuoti mane.

Žymos: atveju huawei kob l09, gt p3110, byla dėl "samsung" a40 nuolydis, granat akmens, "samsung" tab pro s 12, 5 colių hdmi lcd monitorius, šuns daug, "samsung" tab s7, "samsung" galaxy tabpro s, gt samsung p3100.

Parašyti atsiliepimą

"Samsung Galaxy Tab" Pro S SM-W707 W703 W700 12" 2vnt/daug Aukšto Aišku, HD Skaidrus Screen Protector filmas

Panašūs produktai