Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Mini Belaidės Paslėpta Kamera Padidinti

Mini Belaidės Paslėpta Kamera "PASIDARYK pats" Modulis WiFi Slapta Kamera, skirtas Namų Saugumą per "Android", " iOS APP

€24.37

-4 %

€25.65

Nauja prekė

Pakuotė Taip
Aukštos Raiškos Palaikymo 1080P (Full-HD)
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Mini

Mini kamera 2 Mega Pikselių ir įrašus, HD 1080P vaizdo rezoliucija. .Įrengta 300mAh built-in) baterija, "Wi-Fi" mini kamera gali darbų už maždaug 60 minučių.Norėdami gauti daugiau laiko, galite naudoti nešiojami galia banko į valdžią ši mini kamera.Šis mini vaizdo kamera palaiko įrašymą, kai jo baterija įkraunama. .Lengvai prijunkite šį WiFi mini kameros modulis su bet kurios namų ar biuro "WiFi" tinklą.Kai prijungtas, galite naudotis live vaizdo filmuotą medžiagą apie savo išmanųjį telefoną ar tabletę. .

Apie šią prekę

【Mini Wireless "PASIDARYK pats" Kamera】 Tai yra mažiausias, WiFi saugumo kamera pasaulyje.Ši mini kamera gali filmuoti 60 minučių vaizdo įrašus su baterija.Jis naudojamas kaip namų saugumo, auklės kamera, veiksmas, fotoaparatas, biuro stebėsenos uždarose patalpose ar lauke.

【Įrašyti Vaizdo įrašus į "Micro SD" kortelė be "Wi-Fi"】 Tik įdėti Mikro SD kortelę (neįtraukta) į šį mini saugumo kameros, įjungti šią mini kamera, mažas fotoaparatas bus automatiškai įrašyti vaizdo įrašus į "Micro SD" kortelė be tinklo;

【Nuotoliniu būdu Peržiūrėti Gyvų Vaizdo】 prie šio mini fotoaparatą prie namų WIFI tinklą, kitą galite peržiūrėti live transliacijos iš app.Jums gali atkurti, atsisiųsti ir ištrinti vaizdo failus iš Micro SD kortelės app.Tai lengva nešiotis ir naudoti.

【Judesio Aptikimo Signalizacijos ir Įrašyti】, Jūsų telefonas bus gauti tiesioginio signalo pranešimą, kai judesio aptinkamas.Taip pat galite nustatyti signalo įrašas, Micro SD kortelė, tai mažas fotoaparatas bus įrašyti trumpą vaizdo įrašą į "Micro SD" kortelę, kai pasiūlymas yra aktyvuota.

Pastaba:

1.Prašome mokestis belaidė mini kamera visiškai pirmą naudojant.

2. Labiausiai maršrutizatoriai turi 2.4 g/5g dual band, kai jūs pasirenkate "Wi-Fi" tinklo, prašome pasirinkti, 2.4 g tinklas.

3. Jei norėtumėte 24/7 stebėsenos, prašome prisijungti prie USB adapterį arba nešiojamasis galios bankas.Šis mini saugumo kamera taip pat palaiko įrašymą, kai jo baterija įkraunama.

5. Prašome, kad ši mini kamera, netoli savo namų router kad signalas stabilus.

6. Įsitikinkite, ar įjungti Belaidžius MAC adresų filtras modemas maršrutizatorius.

Ypatybė:

Pixel: 1200 Mega CMOS

Rezoliucija:1080P/720P/640P

Vaizdo Formatas: AVI

Peržiūrėti Kampas: 90 laipsnių

Baterijos Talpa: 300mAh

Įrašo Laikas: About60minutes dieną

Įkrovimo Trukmė: Apie 3-4 valandos

Suspaustas Formatas: H. 264

Micro SD kortelės talpa: 4GB-128GB(neįskaitant), 32GB Micro SD Kortelės yra geriausias pasirinkimas.Jei naudojate 64 GB arba 128 GB

Micro SD kortelės, prašome į FAT32 formatą kompiuteryje.

Mobiliųjų Telefonų Operacinė Sistema: Android 4.2 ir daugiau/iOS

Viename telefone galite įtraukti kelias kameras.Kelis telefonus galite prisijungti su pačiu prietaisu.

Paketas Apima:

1* Mini Kameros WiFi

1* USB Įkrovimo Kabelis

1* 5V USB Įkrovikliu

1* Instrukcija Garantija

Patarimai: 1. Prašome mokestis belaidė mini kamera visiškai prieš pirmą naudojimą. 2. Prašome paspauskite ir laikykite "reset" mygtuką, 10s perkrauti šį auklės kamera, jei jūs negalite rasti tai apsaugos kameros wifi telefone. 3. Prašome, kad ši mini kamera, netoli savo namų router kad signalas stabilus.

Žymos: vaizdo kamera sony modulis, paslėpta kamera wifii, mini wifi spycam, kamera paslėptas, kamera paslėptas spy, spy kamera, wifi spy, hidden wifi vaizdo kamera, kamera laipsnis, ultra mini cam, paslėptas spy kamera tv.

Parašyti atsiliepimą

Mini Belaidės Paslėpta Kamera

Mini Belaidės Paslėpta Kamera "PASIDARYK pats" Modulis WiFi Slapta Kamera, skirtas Namų Saugumą per "Android", " iOS APP

Panašūs produktai