Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Originalus AMOLED Padidinti

Originalus AMOLED ""Samsung Galaxy S8 Plius G955F LCD Ekranas su Touch" skaitmeninis keitiklis ir Staktos Surinkimo Pakeitimo Testas

€126.64

-18 %

€154.44

Nauja prekė

LCD Kit Taip
Ekrano Rezoliucija 2 560 x 1 440
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Galaxy S8 plius G955fd G955F G955
Ekranas > 3"
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Medžiaga AMOLED
Prekės Būklė Renovuotas

"Samsung" Galaxy S8 Plius LCD Ekranas su Touch Screen Asamblėjos Savybės:

Aukštos kokybės gamykla išbandyti ekranas asamblėja

Lengvas montavimas

6.2 colių, Super AMOLED Capacitive Jutiklinis Ekranas

1440 x 2690 Pikselių Rezoliucijos, 16M Spalvų

Šis Ryšys yra tik "Samsung" Galaxy S8 Plius G955F, prašome susisiekti su mumis arba palikite mums pastaba jei jums reikia G955A, G955FD, G955P, G955T, G955U, G955V

!!!

Atšilimo Patarimai:

1.Prašome patikrinti, ekrane prieš montavimas.

Pažadame kiekviename ekrane, bus išbandyta ir geros būklės, prieš išvežant.Tačiau LCD yra trapi, prekė, mes primygtinai rekomenduojame patikrinti LCD iki sumontavimo.Ir atkreipkite dėmesį į prekės yra be garantijos po įdiegimo.

2.Jei jūs nesate specialistas su diegimo, mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs ieškote techninę pagalbą.

3.Dėl LCD ekranas yra nestabilios ir didelės vertės, tai būtina ir svarbu atsižvelgti vaizdo įrašą, kai jūs išpakuokite paketą, ir tai bus pagrįstų įrodymų, kai jūs gaunate pažeistas Produkto.

4. Daugiau nei 90 laipsnių kampu išlenktas LCD kabelis bus jį sugadinti ir sukelti juodas ekranas.Prašome įsitikinkite, kad tai yra ne per sulenktą.

5.Skirtingose šalyse gali turėti skirtingas mokesčių politikos, dėl konkrečių produktų, tai visada geriausia patvirtinti šį savo vietos muitinės institucija prieš perkant.Muitai ir mokesčiai, kurie paprastai nėra įtraukti į kainą, prekės ir siuntimo išlaidas, jūs esate atsakingas aiškiai PVM už visus pirkimus,

6. Prašome atkreipti dėmesį į spalvą ir ar jis yra kadras, kai užsakymą, siekiant užtikrinti, kad produktas jums gauti tai, ko jūs norite.

7. Prašome būtinai užpildyti teisingą adresą, kai užsakymo pateikimo, mes negalime pakeisti adresu po to, kad reikia pateikti.

8. Jei turite kokių nors prašymų, prašome susisiekti su mumis.Mes siūlome puikų aptarnavimą po pardavimo.

Žymos: lector samsung s8, ekranas lcd s8, g935 jutiklinis ekranas, g955 ekrano modulis, sumsaung s8 ekrano pakeitimas, "sprint" galaxy s8 ekrano pakeitimas, ekranas g955, rėmas s8, s8 ekranas, g955fd lcd.

Parašyti atsiliepimą

Originalus AMOLED

Originalus AMOLED ""Samsung Galaxy S8 Plius G955F LCD Ekranas su Touch" skaitmeninis keitiklis ir Staktos Surinkimo Pakeitimo Testas

Panašūs produktai