Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Mijobs B19 B29 Metalo Juostos Padidinti

Mijobs B19 B29 Metalo Juostos "Huawei" Band 2 Pro, Sporto Apyrankę, Rankogaliai Už "Huawei" Band 2, Dirželis, Smart Žiūrėti

€6.36

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas MIJOBS
Pareigos
Kalba
Kilmės vieta
Pakuotės Tipas
Paslaugos
Spalva
Suderinamumas
Amžiaus grupės
Kokybė
Taikoma už "huawei" band b19 b29
Tipas
Kalbos lietuvių
Medžiaga
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų

Pastaba: Gerbiami klientai.Kinija po orindary plius, yanwen ecomomy,Corros ecomomy, 4px pro ecomony yra lėtas būdas, reikia 1-2 mėnesį gauti produktai ir jokių artimųjų stebėjimo informaciją.Jei vartotojams reikia greitai laivybos būdas, pasirinkti Rimassukarevicius.lt standarto arba Rimassukarevicius.lt Užsklanda pristatymas,E paketinių, kinija paštu, registruota, Singporepost registruotas,HK post registruotų tel registruotu siuntimo būdu.Mijobs B19 B29 Metalo Juostos "Huawei" Band 2 Pro, Sporto Apyrankę, Rankogaliai Už "Huawei" Band 2, Dirželis, Išmaniųjų Laikrodžių Savybės: 1. Nerūdijančio plieno medžiagos ,Kištukiniais 2. Nešiojami riešo juostos / riešo dirželis Huawei Juosta B19 B29. 3. Gražus pakeitimo spalvos jūsų apyrankę 4. Lengva ir paprasta naudoti 5. Pagaminti iš aukštos kokybės ,aplinkosaugos ir sveikos 6. jos minkštos,buvo patogiau.Mygtukas yra tas pats, kaip jūsų žiūrėti.Skylės pozicija yra teisinga. 7. Spalva: Juoda ,Sidabrinė , Mėlyna juoda (Rodyti kaip nuotraukos) 8. priimti multi procesas, šviesi danga neblunka, ilgalaikio kaip naujas produktas 9. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, yra sveikas ir bekvapis, nėra lengva pagelsti.ne deformuoti. 10. Lengvas ir plonas, nr. nepatogus jausmas. 11. jos slėginio liejimo, tvirtas ir patvarus. 12. Dirželis gali būti reguliuojamas tiksliau ir stabiliai.Ką jūs gausite? 1. 1x metalo diržu, Huawei Juosta B19 B29.

Mokėjimo būdas: escow/Western Union " / " Moneygram/TT/Paypal/coinstar pristatymas: 1. Pakuočių.mes tik laivas maža pakuotė/DHL/UPS/EMS/TNT/nuotolių laivybą .Jei nesate patenkintas mūsų laivybos paslaugos.kviečiame susisiekti su mumis. 2. jūsų užsakymas bus pristatytas per 3 darbo dienas. 3. gal nuotraukų yra šiek tiek spalvų skirtumas su tikrąjį daiktų. 4. gavimo prekės laiką, gali būti susijęs su šventės, renginiai ir kai kurių kitų neaiškumų.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, manau, prašome atidžiai kainos pasiūlymą ar pirkti prekę.Mes nenorime gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR rezultatas, nes laivybos laikas.Jei turite specialių reikalavimų dėl laivybos laikas, prašome informuoti mane per pranešimą.Tarptautinės muitai,mokesčiai ir rinkliavos Mes tik mokėti pristatymo mokestį.Tarptautinių klientų, gal taikomi papildomi importo muitai,mokesčiai ir kiti mokesčiai,Yra mokesčiai yra atsakingas klientų ir turi būti sumokama delievery.šie mokestis yra už mūsų kontrolės.Pastaba:visi mokesčiai,muito ir importo mokesčiai, kuriuos jūsų vyriausybė.Pls susisiekti su savo vietos muitinės papildomos informacijos.Atsiliepimai: Mes vertiname visus mūsų klientus po teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR,jei esate ne laimingas su mūsų daiktų ar kitų priežasčių.Susisiekite su mumis,mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.Informacija apie įmonę: ShenZhen Lao Hao Ren Technology CO.,LTD " Įsteigta 11,Nov,2012,kurių pagrindinis tikslas-geresnio gyvenimo interneto bendrovės.tuo tarpu dėmesys sportas,kelionės,laisvalaikis, kaip ekosistemos Inovacijų bendrovė.Mūsų produktai yra išmaniųjų telefonų aksesuarai, smart žiūrėti reikmenys,dviračių reikmenys,sportas, ausinių, žaidimas ausines, lauko priedai.Mes vis dar naujovė.Mūsų gamykloje apima plotas 1000 kvadratinių metrų ir turi apie 100 darbuotojų.Be to, visi mūsų produktai yra pagaminti su papildoma įranga ir griežtos kokybės KONTROLĖS procedūras siekiant užtikrinti aukštos kokybės.Mes turime puikią R&D komanda, kuri gali sukurti mados produktų ir patenkinti rinkos paklausą, patogus gyvenimas,švieži gyvenimas yra mūsų produktus idealus.Tegul daugiau žmonių naudojasi mūsų produktus ir gauti paprastas,protingas gyvenimas yra mūsų tikslas.Mes turime partnerių iš viso pasaulio, Leidžia sukurti patogesnes gyvenimo ranka ranka.Kviečiame apsilankyti mūsų įmonė.Sveiki atvykę į suteiks mums patarimų.

Žymos: apyrankė m4 smart, m521, lėktuvo bombonešis, terex, mi smart dirželis žiūrėti, 4cx, band 2 diržu, huawei, už "huawei" band 2 pro dirželis, bombonešis lėktuvas, bitfit.

Parašyti atsiliepimą

Mijobs B19 B29 Metalo Juostos

Mijobs B19 B29 Metalo Juostos "Huawei" Band 2 Pro, Sporto Apyrankę, Rankogaliai Už "Huawei" Band 2, Dirželis, Smart Žiūrėti

Panašūs produktai