Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Automobilio Įbrėžimams Remonto Nano Purškimo Keramikos Danga Automobilio Dažų Danga Pašalina Bet kokį Nulio ir Ženklas SEC88 Padidinti

Automobilio Įbrėžimams Remonto Nano Purškimo Keramikos Danga Automobilio Dažų Danga Pašalina Bet kokį Nulio ir Ženklas SEC88

€6.99

-23 %

€9.19

Nauja prekė

Tipas Daugiafunkciniai Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)

Automobilio Įbrėžimams Remonto Nano Purškimo Keramikos Danga Automobilio Dažų Danga Pašalina Bet kokį Nulio ir Ženklas SEC88 Aprašymas:

Savybės:

1. Pašalina Bet kokį Scratch/Ženklas: Akimirksniu pašalina jokių įbrėžimų, paukščių lašai, akmens, skiedrų, geležies milteliai(kurį sukelia oksidacija), vandens dėmių, blunka ir jokių dėmių nuo savo dažų.

2. Spindi Atkurti: Lapai nuostabiu blizgus blizgus be vašku ar kenkia jūsų automobilio dažų.Ne ne, negražus baltasis vaškas ženklas bus paliko!

3. 9H Keramikos Danga: Taikoma išplėstinė dengimo technologija užtikrina itin atspariu vandeniui danga, kuri žymiai sumažina vandens dėmių, dūlėjimas, purvas ir dulkės kaupiasi, tai jūsų automobilio, ilgalaikė, lengvai valomas rezultatas.

4. Ilgalaikių: Jame nėra jokių kenksmingų cheminių medžiagų.Palieka ne neplautas, bekvapis, lakus, kad paprastai trunka ne mažiau kaip 3 mėnesius.

5. Platus Naudojimas: Blendable bet automobilio dažų spalva.Darbai ant įvairių paviršių, įskaitant ratus, dažai, metalo, plastiko, gumos, odos, variklio ir net kilimas.Lengva 2-žingsnis Naudojimas: Tiesiog purškimo ir nuvalykite pareikšti savo automobilį atgal į savo puikios būklės!

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Nulio Remonto Spray

Grynasis kiekis: 120ml skersmens

NURODYMAI:

1. Valo off purvą ir dėmes ant paviršiaus savo automobilį ir nusausinkite rankšluosčiu.

2. Tiesiogiai purškimo valiklio ant norimos zonos.

3. Naudoti rankšluosčiu ar kempine nuvalykite ir tolygiai, kol paviršius yra ryškus ir sklandus.

4. Mėgautis nuostabiu blizgus blizgus apdailos!

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilio Įbrėžimams Remonto Spray

Žymos: rankinis dažų purkštuvas, automobilio įbrėžimams remonto nano purškimo sizuki, automobilio įbrėžimams remonto nano, auto dažų purškimo, amatų pasiimti, automobilio įbrėžimams remonto nano purškimo 500ml, automobilio įbrėžimams remonto nano skysčio purslų, pašalinti antspaudas, kablys, o žiedas, airbrush salono.

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Įbrėžimams Remonto Nano Purškimo Keramikos Danga Automobilio Dažų Danga Pašalina Bet kokį Nulio ir Ženklas SEC88

Automobilio Įbrėžimams Remonto Nano Purškimo Keramikos Danga Automobilio Dažų Danga Pašalina Bet kokį Nulio ir Ženklas SEC88

Panašūs produktai