Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Gręžimo Įranga su 7 Gręžimo Varžtas Epoksidinės Dervos Papuošalai Formavimo Priemonės, Šlifavimo, Poliravimo Įrankiai Papuošalai Rankų darbo Padidinti

Gręžimo Įranga su 7 Gręžimo Varžtas Epoksidinės Dervos Papuošalai Formavimo Priemonės, Šlifavimo, Poliravimo Įrankiai Papuošalai Rankų darbo "Pasidaryk pats"

€3.26

-32 %

€4.80

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Graviravimo Įrankiai
Medžiaga Kita
Produkto Savybės Poliruoti

Aprašymas:

Profesionalus Nagų Grąžtų Komplektas: Pakuote su įvairių grąžtai ir šlifavimo juostos, daugiafunkcinis lengvai šlifavimo, drožyba, pjovimui, poliravimui, šalinant gelio lako ir odeles tiek akrilo nagai ir natūralius nagus.

Nešiojamų & Kompaktiškas Dizainas: Šį Nagų gręžimo mašina, pagaminta iš aukštos kokybės metalo, nedidelis ir lengvas dizainas, lengva valdyti ir nešiotis visur.

Galingas Pareigos: Profesionalus aukštųjų technologijų greitis guolių ir varikliu, Tai daro elektros failą mažai šilumos, mažai triukšmo, ir mažos vibracijos.Ji yra profesionali tiek namuose, salonas, ir mokyklos naudoti.

Daugiafunkcinis: Įmontuoti nails malūnėlis ir išsamios darbai, pvz., malimo, šlifavimo, poliravimo, drožyba, pjovimo.

Baterija: Powered by 2x AA Baterijos (neįtraukta), nereikia imti, tinkamas, jis bet kur, kur jūs norite.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Plastikas

Spalva: Balta

Dydis: 16.9x2.6cm/6.65x1.02 colių

Komplektą Sudaro:

1 Set Suktuvu

1 Vnt Naudotojo Vadovas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Žymos: gręžimo ranka, pandora papuošalai poliravimo audinys, didelių papuošalų poliravimo audinys, dremel papuošalai graveris, ab grąžtai derva, varžtai derva, dremel handpiece, lenkijos dėl epoksidinės dervos, gręžimo derva, nešiojamų graviruoti įrankis.

Parašyti atsiliepimą

Gręžimo Įranga su 7 Gręžimo Varžtas Epoksidinės Dervos Papuošalai Formavimo Priemonės, Šlifavimo, Poliravimo Įrankiai Papuošalai Rankų darbo

Gręžimo Įranga su 7 Gręžimo Varžtas Epoksidinės Dervos Papuošalai Formavimo Priemonės, Šlifavimo, Poliravimo Įrankiai Papuošalai Rankų darbo "Pasidaryk pats"