Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Nemokamas pristatymas 10vnt / daug bižuterijos galvos reikmenys, metalo gyvūnų katė totoro plaukų juosta Padidinti

Nemokamas pristatymas 10vnt / daug bižuterijos galvos reikmenys, metalo gyvūnų katė totoro plaukų juosta

€6.54

Nauja prekė

Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris /
Tipas Hairbands
Elemento Tipas Hairwear
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas YUANJUAN
Formos\modelis Gyvūnų
Medžiaga Metalo

Pristatymas Info:

Užsakymus, kurių svoris per 2KG yra paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dienas, per China Post", kuris turi 10 iki 31 dienos.

Dėl užsakymų daugiau nei 2KG, mes naudosime EMS, DHL ir UPS ir kt.Pirkėjas turi apmokėti jų dalis.

Muitinė:

Paprastai, elementus, bus laikoma kaip dovana arba pavyzdys su mažesnės vertės tam, kad pereiti vartotojo tyrimą lengvai!

Tačiau, taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl, kad mes niekada negalime žinoti visas taisykles kiekvienoje šalyje.Todėl, kaip pirkėjo, prašome tiesiog pasakykite mums savo prašymu (dėl ženklinimo, pakavimo, deklaracijos, sąskaitos-faktūros, ir t.t.) į pirkėjų ženklas.Mes sekite instrukcijas.

Garantija:

Jei turite kokių nors problemų su prekės gautos, prašome pranešti mums per 7days po gauti.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsti daiktų atgal!!Jei problema tikrai egzistuoja, keitimo ar grąžinimo yra prieinami, kai gauname prekes prekės būklė!

Atsiliepimai:

Mieli pirkėjai, jeigu jūs esate patenkinti mūsų produktus, prašome padėti mums duoti teigiamų atsiliepimų.Jei problema yra rasti elementą, tiesiog susisiekite su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų čia, kaip ir mes manome, kad visos problemos bus išspręstos po aktyvus bendradarbiavimas ir geri bendravimo!

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Žymos: filtras tepalo resevkir, filtras tepalo scion tc, vyrai pižama "amazon", partneris 351 trottle, priekinis bamperis wltoys, priekinis bamperis rc vyras, magnetiniai mini galia, partneris 351 važiuoklės, magnetinio mobiliojo padas.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 10vnt / daug bižuterijos galvos reikmenys, metalo gyvūnų katė totoro plaukų juosta

Nemokamas pristatymas 10vnt / daug bižuterijos galvos reikmenys, metalo gyvūnų katė totoro plaukų juosta

Panašūs produktai