Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Žiemos Automobilių Šildytuvas Universalus 12V/24V Elektros Šilčiau Ventiliatorius, Šildymas Džiovintuvo Nešiojamų Lango Rūkas Valiklis Auto Defroster Padidinti

Žiemos Automobilių Šildytuvas Universalus 12V/24V Elektros Šilčiau Ventiliatorius, Šildymas Džiovintuvo Nešiojamų Lango Rūkas Valiklis Auto Defroster

€9.34

-22 %

€11.98

Nauja prekė

Išorės Bandymų, Sertifikavimo NĖRA
Elemento Plotis 11cm
Elemento Ilgio 15cm
Elemento Aukštis 7.5cm
Įtampa 24V
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 385g
Prekės Pavadinimas CVBNVN
Medžiagos Tipas ABS

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

1. 2 in 1 Automobilis Šildytuvas: Automobilinis šildytuvas gali būti naudojamas kaip šildytuvas arba ventiliatorius.Jis gali greitai pašalinti šalčio ir rūko ant priekinio stiklo transporto priemonės.Nešiojamų automobilinis šildytuvas gali vadovas šilumos priekio, viršaus ir visą aplinką, suteikiant jums aiškiai matyti, kad jūs šilčiau ir saugiau, kai vairuotojo, ir išlaiko šiltą žiemą.

2. Galingas, Greitas Šildymo Funkcija: automobilis defroster turi galingą produkcijos dizaino, kad būtų užtikrintas greitas šildymo ar vėsinimo poveikį.Nebereikia laukti, šaltas oras, sutaupyti jūsų laiką ir naftos.Tiesiog įjunkite į automobilio cigarečių degiklio lizdą ir nešiojamų automobilinis šildytuvas gali greitai ir efektyviai atitirpinimo arba atitirpinimo sistema windows.

3. Lengva Įdiegti: Tiesiog prijunkite jį prie automobilio 12V/24V cigarečių degiklio lizdą, ir tada pereiti prie šildytuvo arba ventiliatorius (įsitikinkite, kad jūsų automobilis turi 12V/24V ugnies starteris uosto), neslidžios bazė automobilinis šildytuvas Ji gali būti pasukti 180°, ir kampą galima reguliuoti laisvai pasiekti subalansuotą šildymo ir patogiau.Ji yra įrengta su dvipuse juosta išlaikyti automobilio šildytuvo ventiliatoriaus stabilus važiuojant.

4. Patvarus Dizainas: automobilio priekinio, galinio stiklo šildytuvas yra pagamintas iš karščiui atsparios ABS medžiagos.Įmontuotas saugiklis, automatinis maitinimo išjungimas apsauga.Automobilinis šildytuvas defroster tinka automobiliai, kempingas, kelionės ir žiemos šildymo.Siekiant sušildyti jūsų žiemos, jūs galite pasiekti savo paskirties vietą saugiai ir patogiai.Tai yra esminė aksesuaras automobiliai.

5. Plačiai Naudojamas: 12V/150W defroster tinka transporto priemonėms su viena baterija, tokių kaip cars/off-road transporto priemonėms ir kt.Į 24V/260W defroster tinka transporto priemonėms, kurių dvi baterijas, pavyzdžiui, didelių sunkvežimių, sunkvežimiai ir kt.Šildymo prietaisas skirtas greitai švarus šalčio, rūko ir miglos ant automobilio priekinio stiklo, šoninio lango ir galinio lango, aiškios vairuotojo matymo, leidžia jums mėgautis šiltu vairavimo šios šaltos žiemos, kuri yra dovana jūsų šeimai.Puiki dovana draugams.Šis automobilis defroster yra automobilis, anti-rūko prietaisas ir nėra skirta šilumos visą savo automobilį.

Žiemos Automobilių Šildytuvas tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Produkto savybes: dvigubos paskirties šildymo ir vėsinimo

Produkto maitinimas: DC12V 150W/ DC24V 260W

Tvirtinimo būdas: įdėti į neslidus kilimėlis arba fiksuotas su dvipuse juosta

Produkto naudojimas: DC12V/24V

Medžiaga: ABS

Dydis: app.15x7.5x11cm/5.91x2.95x4.33in

Neprivalomas Spalva: Raudona, Mėlyna, Žalia

Neprivaloma Stilius: 12V, 24V

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Žiemos Automobilinis Šildytuvas

Žymos: ventiliatorius, šilumos, stiklo ventiliatorius, automobilių šilumos, gasolin šildytuvas, ih indukcijos šildytuvas, 2000w šildytuvo, mielas mini ventiliatorius šildytuvas, kėdė automobilio šildymas, 12v automobilių aušinimo skysčio šildytuvas, 12v automobilinis ventiliatorius.

Parašyti atsiliepimą

Žiemos Automobilių Šildytuvas Universalus 12V/24V Elektros Šilčiau Ventiliatorius, Šildymas Džiovintuvo Nešiojamų Lango Rūkas Valiklis Auto Defroster

Žiemos Automobilių Šildytuvas Universalus 12V/24V Elektros Šilčiau Ventiliatorius, Šildymas Džiovintuvo Nešiojamų Lango Rūkas Valiklis Auto Defroster

Panašūs produktai