Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Motociklo DVR Ratai Diktofonas HD 1080P Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Juosta Su Linija Kontrolės Kamera Moto Dashcam Motociklo Kamerą Padidinti

Motociklo DVR Ratai Diktofonas HD 1080P Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Juosta Su Linija Kontrolės Kamera Moto Dashcam Motociklo Kamerą

€31.25

-35 %

€48.08

Nauja prekė

Optinis Priartinimas Pritarė No
Kadrų Per Sekundę 25
Max Išorinė Atmintis 32G
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Vaizdo Jutiklis 1/3 " Color Cmos
GPS logger Vidaus
Jutiklinis Ekranas No
Chipset Gamintojas Zoran
Krova Motociklo Vadovas
OSD Kalba Ispanų
Kameros Rezoliucija 1920*1080
Ekrano santykis 16
Ekrano Dydis 3.0"
Originalioje Pakuotėje Taip
Jutiklio Tipas CCD
Vaizdo Formatas AVI
Sąsaja USB2.0
Baterijos Veikimo Trukmė /
Vaizdo Stabilizavimas Dvigubas Vaizdo Stabilizavimas
Video Kodas AVC
Peržiūrėti Kampas 140°
Pikselių 500Mega
Atminties Kortelės Tipas MicroSD/TF
Specialios Funkcijos Realaus Laiko Stebėjimo
Baterija Built-in
Jutiklio Dydis (coliais) 1/3 colių

Parametrai:

Meniu funkcijos produkto specifikacijos nustatymas.Apima baltos spalvos balansas, ekspozicijos kompensavimo, judesio detekcija, įrašymas, automobilių stovėjimo aikštelė stebėsenos, laiko vandenženkliai, svorio jutikliai, tonas, data ir laikas, auto power off, kalbos, dažnumas, užpildykite šviesa, ekrano užsklanda, formatavimo, factory reset, programinės aparatinės įrangos Versiją funkciją, veikia pagal atitinkamus parametrus.

1) Baltos spalvos balansas: baltos balansas aprašymas, trys pagrindinės spalvos-raudonos, žalios ir mėlynos spalvos maišomos, ir baltas ekranas poveikis skiriasi pagal skirtingų šviesos.Galima automatinis, saulėta, dienos šviesos, debesuota, kaitinamoji lemputė.

2) Poveikis: Poveikio nurodo vaizdo intensyvumo poveikio.Didesnio poveikio vertė, tuo stipresnis dėl šviesos bus.Yra trijų lygių -3, -2, -1, 0, 1, 2, ir 3.

3) Judesio aptikimas: Judesio aptikimas reiškia, kad vaizdo įrašas bus automatiškai įjungta, kai ji nustato, kad situacija keičiasi, arba mirksi, daugiausia atidarymo, kai automobilių stovėjimo aikštelė, ir vaidina svarbų vaidmenį stebėsenos ir išsaugoti įrodymus.Yra "atviras" ir "off" funkcijos.

4) Filmuoti: įrašymo funkcija reiškia, kad funkcija garso įrašymas filmuojant.Yra "atviras" ir "off" funkcijos.Įjunkite Įjungti Garso Įrašymo funkcija ir išjungti įrašymą išjungti.

5) automobilių Stovėjimo kontrolė: yra "atidaryti" ir "uždaryti" funkcijos.Automobilių stovėjimo stebėjimas yra įjungtas.Lokomotyvą vibracijos mašina automatiškai pradeda įrašymą 1 minutę, ir išsaugo jį kataloge failo pavadinimas prasideda SOS.Loop įrašymo, nebus ištrinti.

6) Laiko Vandenženklis: laiko watermark reiškia laiką, rodomi vaizdo įrašo ar nuotraukos, kurių buvo imtasi.Laikas į vaizdo peržiūros režimas bus atnaujinti pati.Yra "On" ir "Off" funkcijos.Atverkite nuotrauką arba vaizdo įrašą rodyti įrašą ar nuotrauką metu, ir išjungti laiką.

7) Svorio jutikliai: Jis yra naudojamas automatiškai teisėjas ar automobilis sandūra.Skubios pagalbos susidūrimo, video įrašyti prieš ir po susidūrimo yra sulaikytas laikyti specialų vaizdo įrašą, pradedant SOS ir jam netaikoma kilpą.Svorio jutikliai "įjungti" ir "išjungti" galima nustatyti, norėdami nustatyti didelio, vidutinio ir mažo jautrumo, svorio jutikliai.

8) Beep: galite nustatyti "On" ir "Off" Beep

9) Data/Laikas: Data parinktis Vartotojo vadovas, kalibravimo metu.

10) Auto power off: auto power off funkcija automatiškai išsijungia pagal nustatytą laiką, be vaizdo įrašymo ir be jokios operacijos. "Ne", "10 sekundžių", "20 sekundžių", "30 sekundžių", neprivaloma, pasirinkite atitinkamą laiko parinktį automatiškai išsijungia po atitinkamo laiko.Pasirinkus "Ne", bus automatiškai uždaryti.

11) Kalbos pasirinkimas: Tarp kalbos pasirinkimo funkcijos, šešiomis kalbomis yra prieinama. "Kinų Supaprastinta", "Kinijos", Tradicinė", "Anglų", "Rusai", "Japonų", "Korėjiečių".Pasirinkite atitinkamą kalbos variantas.

8) Šviesos šaltinio dažnį: dažnių variantas dažniausiai yra nustatytas skirtingas šaltinio dažnį skirtingose šalyse.Pavyzdžiui, dažnio šviesos šaltinio Kinijoje yra 50 Hz, ir dažnio šviesos šaltinis Korėja yra 60 Hz.Skirtingi dažniai, turės įtakos vaizdo ir vaizdo įrašų.Ten yra", 50HZ" ir "60 HZ" yra neprivaloma.

9) Užpildyti šviesos: Galima su "on" ir "off" funkcijos, teikiant šviesos šaltinis, dėl tamsos

10) Ekrano užsklanda: ekrano užsklandą nustatymo funkcija yra automatiškai išsijungia ekranas po nustatyto laiko be jokių mygtukų veikimo.Yra "30 sekundžių", "1 minutė", "2 minutes" ir "off".Pasirinkite atitinkamą laiko galimybė automatiškai įrašyti ekrano užsklandos funkcija.Pasirinkite "Off", kad negalėsite ekrano užsklanda bet kokiomis aplinkybėmis

11) Formatas: Ši funkcija galimybė suteikia vartotojui saugomi duomenų produktu TF kortelę.Galimybė veiksmų, pasirodo dialogo langas.Pasirinkite "yes" (Taip), norėdami atlikti operaciją kortelės formatavimas ir pasirinkite "Ne" ir nieko nedaryti.

12), ir Atkurti gamintojo parametrai: Ši funkcija suteikia vartotojui parametras iš naujo užprogramuoti nustatymai.Vartotojo sukeltas misoperations, kad gali kilti problemų, pabandykite šią funkciją ir funkciją", pasirodo dialogo langas.Pasirinkite "yes" (Taip), norėdami grįžti į numatytuosius gamyklinius narė.Jei pasirinksite "Ne", nebus imtasi jokių veiksmų.

13) Firmware Versija: Programinės įrangos Versiją funkcija suteikia informacijos apie išleidimo programinės įrangos versiją.

Pastabos: naudojant šį produktą sukelti netinkamo veikimo, galite naudoti mažos sunku nesutikti, kad lengvai paspauskite RESET reset skylę ir vėl įjunkite.

Įrenginys gali būti atkurta normali.

Penki: produktas pagrindinės specifikacijos

LCD ekranas: 3 colių didelės raiškos ekranas

Žymos: dvr su g jutiklis, smart mini dvr recorder, sunkiųjų gimbal stabilizatorius, vaizdo įrašymas, dashcam, dvr kamera motociklas, šalmo kamera, Micro SD, vsys motociklo dvr kamera, dvr mokyklos.

Parašyti atsiliepimą

Motociklo DVR Ratai Diktofonas HD 1080P Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Juosta Su Linija Kontrolės Kamera Moto Dashcam Motociklo Kamerą

Motociklo DVR Ratai Diktofonas HD 1080P Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Juosta Su Linija Kontrolės Kamera Moto Dashcam Motociklo Kamerą

Panašūs produktai